Nyheder

Fra din lokale fodterapeut i Roskilde

Vi åbner igen, men vi kan desværre ikke presse så mange igennem som vi plejer, da der er visse retningslinjer som vi skal overholde. Så som ekstra rengøring og udluftning mellem kunderne.

Vi vil venligst men bestemt bede vores kunder om at vise hensyn, samt at følge sundhedsstyrelsens retningslinjer:

Ingen må møde op i klinikken med feber, hoste, synkebesvær, vejrtrækningsbesvær eller hovedpine. Hvis du er kunde hos Ro’s Fodterapi og har symptomer, så husk at melde afbud og få en ny tid.

Vi har haft travlt med at gøre klinikken klart til genåbningen, og vi har bl.a. sat skærm op mellem behandleren og kunden.

Covid 19 beskyttelse

Derudover er der håndsprit, mundbind og handsker til rådighed.

Telefonen bliver ikke taget hvis vi sidder og behandler, da dette kræver at vi tager vores værnemidler af. Men brug gerne vores mobilnummer 30 53 80 92, så kan vi se du har ringet, og vi ringer dig op når vi bliver ledig.

Gå juletravlheden i møde, med glade fødder, gå til fodterapeut hos Ro’s Fodterapi i Hedegade🎄

Vi har få ledige tider tilbage frem mod jul, så du kan stadigvæk nå, at for ordnet dine fødder inden juletravlheden for alvor sætter ind.

Ring på 46 37 03 10 og bestil tid til en fodbehandling 👣

Vi har lavet en lille vinter opdatering på vores nye website, og det betyder at vi nu anvender SSL-certifikat - og hvad er et SSL-certifikat?

Det betyder blot at vi nu anvender HTTPS-adgang til vores website og at al trafik mellem din internetbrowser på din computer, smartphone eller tablet og til vores website er krypteret, men du behøver ikke at foretage dig andet end at klikke ind på www.rosfodterapi.dk – ganske som du plejer.

Underkategorier

!");