Om Ro´s Fodterapi

Klinik for Fodterapi i Hedegade

Ro´s Fodterapi i Roskilde er beliggende på Hedegade midt på Sct. Jørgensbjerg og således din lokale fodterapeut

Ro´s Fodterapi gennem tiden

Efter endt uddannelse som statsaut. fodterapeut, åbnede Connie Pedersen sin egen Klinik for Fodterapi. Klinik for Fodterapi er senere blevet kendt under navnet Ro´s Fodterapi, og i dag er Ro´s Fodterapi beliggende i Hedegade, Roskilde.

Vi slog dørene op første gang i september 1997, på Østre Ringvej i Roskilde og dengang måtte vi inddrage dele af privatboligen til behandlerrum, da byggeriet af vores nye klinik på adressen endnu ikke stod færdigt ved åbningen.

Vi var på ”gæstevisit” på Helligkorsvej i en kortere årrække, hvor vi havde til huse i nogle kælderlokaler. Dette ikke var særlig optimalt og det besværliggjorde adgangsforholdende for nogle af vores patienter.

Bestil tid til en fodbehandling hos din lokale fodterapeut

Ultimo 2011 flyttede Ro´s Fodterapi til vores nuværende lokation i Hedegade, midt i den gamle bydel Sct. Jørgenbjerg tæt på Roskilde Havn. I forbindelse med flytningen kom vi tætter på den offentlig transport, med flere busforbindelser end vi havde på Helligkorsvej og kommer du i bil er der parkering lige ved døren. Derudover fik vi også handicapvenlig adgangsforhold, hvilket gør det nemt hvis du er gangbesværede e.lig.

Gennem årene har vi også været så heldige, at vi har få lov til at ordne fødder på selveste julemanden. Det er efterhånden blevet en lige så fast tradition, som selve julen, og julemanden aflægge os et årlige besøg i løbet af december måned.

!");