Om Ro´s Fodterapi

Klinik for Fodterapi i Hedegade

Ro´s Fodterapi - Klinik for Fodterapi i Hedegade er beliggende midt i den gamle bydel Sct. Jørgenbjerg tæt på Roskilde Havn, kun få minutters gang fra offentlig transport og kommer du i bil er der parkering lige ved døren. Vi har handicapvenlige adgangsforhold, hvilket gør det nemt hvis du er gangbesværede e.lig.

Ro´s Fodterapi - Klinik for Fodterapi i Hedegade slog dørene op for første gang tilbage i 1990´erne, dengang lå vores klinik på Østre Ringvej i udkanten af Roskilde tæt på Vindinge.

Vi flyttede til Hedegade på Sct. Jørgenbjerg, ultimo 2011, havde vi til huse på Helligkorsvej. Men efter nogle år med klinik i kælderen, besluttede vi at flytte til Hedegade.

Ro´s Fodterapi - Klinik for Fodterapi i Hedegade ejes og drives af statsaut. fodterapeut Connie Pedersen, det var også Connie Pedersen der startede Ro´s Fodterapi - Klinik for Fodterapi i Hedegade tilbage i 1990´erne, efter endt uddannelse som statsautoriseret fodteraput ved Fodterapeutskolen i København.  Dengang som nu var og er vores mål at hjælpe dig, med regelmæssige fodbehandlinger samt give dig råd og vejledning til sundere fødder.

Ro´s Fodterapi – Klinik for Fodterapi i Hedegade er ”opkaldt” efter sagnkonge Ro (Roar, Roir), Ro er eftersigende Roskilde´s grundlægger. Mens andre mener at "Roskilde" oprindeligt er et navn på en gård, som har navn efter en kilde på gårdens marker, Roar´s kilde som har sit udspring under 100 meter fra den nuværende Roskilde Domkirke.

fodterapeutSunde fødder kræver også pleje, og passer du godt på dine fødder, forebygger du problemer, så du i mange år fremover kan gå og løbe uden at skænke fødderne en tanke. Men sundes fødder er ikke en selvfølge. De kræver regelmæssig pleje, nøjagtig som resten af din krop.

Vælg det bedste for dine fødder, i Danmark findes der kun én statsanerkendt uddannelse for forebyggelse og behandling af fodproblemer. De statsautoriserede fodterapeuter er professionelle behandlere med speciale i fødder. De har indsigt i sammenhængen mellem dine fødder og resten af kroppen.

Læg mærke til det ovale logo "Statsautoriseret fodterapeut", det er din garanti for en korrekt behandling.

-gå godt, gå til fodterapeut!

Klinik for Fodterapi i Hedegade
Ro´s Fodterapi
Hedegade 32
4000 Roskilde

46 37 03 10

!");