Bloggen om fødder

Læs om hvad der rør sig og om du har fod på det!

Julen er hjerternes fest, men hos Ro’s Fodterapi er julen føddernes fest

Fra alle os hos Ro’s Fodterapi, til alle jer som gjorde 2018 til noget specielt

Kære kunder, forretningsforbindelser og andre som har ydet en indsat i 2018

Vi ønsker alle vores kunder og forretningsforbindelser en glædelig jul, samt et godt og lykke bringes nytår, og tak for alt i det gamle år.

Hos Ro’s Fodterapi “opfandt” vi i 2018 udtrykket: “Julen er hjerternes fest, men hos Ro’s Fodterapi er julen føddernes fest” og det gjorde vi i forbindelse med vores “julehjælp”. "Julehjælpen fandt sted lørdag den 22. december 2018, hvor vi åbnede klinikken ekstraordinært mellem kl. 08.00 og 18.00, og ordnede fødder på værdigt trængende, det har været en succes ud over alle grænser. Og vi er glad for at vi har været med til at gøre en forskel.

Vi håber således på at vores "julehjælp" faldt i dog jord, det var i hvert fald vores opfattelse og vi vil gerne takke alle de fremmødte, for en rigtig god og hyggelig dag i føddernes navn. Og hvis der er stemning for det, så vil vi da gerne overveje at gentage succesen igen næste år.

2018 blev også året - hvor vi langt om længe fik et nyt og redesignet website og det er vi glad for. Foruden den designmæssige overhaling, så er vores website også blevet overhaler indenom og opgraderet rent teknisk. Det betyder bl.a. at vi har et af branchens hurtigste websites og det er til stor glæde for vores kunder.

Nu hvor 2018 render på held med "trætte og beskidte fødder" og 2019 banker på døren med hastige skridt, vil vi gerne ønsker alle en glæde jul samt et godt og lykkebringende nytår.

 

Fra alle os hos Ro´s Fodterapi, til alle jer: Vi ønsker alle en glædelig jul, samt et godt og lykkebringende nytår


Mange julehilsner


Ro’s Fodterapi i Hedegade

 

 

 

!");