Bloggen om fødder

Læs om hvad der rør sig og om du har fod på det!

Julemanden for ordnet fødder hos Ro´s Fodterapi i Hedegade

Julen er hjerternes fest, men hos Ro’s Fodterapi er julen føddernes fest.

Juleræs fødder er trætte fødder og trætte fødder danser ikke så hurtigt rundt om juletræet, og det gør vi noget ved hos Ro’s Fodterapi lørdag den 22. december 2018, hvor vi holder klinikken ekstraordinært åben for værdigt trængende.

Hvem er værdigt trængende?
Det kan fx være en enlige mor eller far, med en eller flere børn og en økonomi, hvor den søde juletid kan være en hård tid. Men der kan naturligvis også være andre, som kan have behov for en fodbehandling, men som af forskellige årsager ikke har råd til det.

Ro’s Fodterapi i Hedegade tilbyder “julehjælp” til værdigt trængende, i form af en gratis fodbehandling, til alle der møder op med ny- og renvasket fødder, og for hvem en fodbehandling er en stor byrde før jul.

Hvor:
Ro’s Fodterapi
Hedegade 32
4000 Roskilde

Hvornår:
Lørdag den 22. december 2018 mellem kl. 08.00 og 18.00

Bemærk at det ikke er muligt at bestille tid og der kan således forekomme en del ventetid. Evt. ventetid kan fordrives med lidt godt til ganen, som serveres af nisserne, og vi håber således at ventetiden går lidt hurtigere (eller retter ikke føles lige så lang).

Tilbuddet gælder ikke eksisterende kunder, venner og familie, og andre der har rig mulighed for at gå regelmæssigt til fodterapeut. Vi håber naturligvis på at folk ikke udnytter dette tilbud, da der så er færre værdigt trængende som får muligheden.

Ud over kravet om at være værdigt trængende, så stiller vi også krav til at du har ny- og renvasket fødder.

Hos Ro’s Fodterapi i Hedegade har vi mere end 20 års erfaring og fodbehandlingen bliver udført af en statsaut. fodterapeut.

Gå godt, gå til fodterapeut i Hedegade.

!");