Bloggen om fødder

Læs om hvad der rør sig og om du har fod på det!

Fra alle os hos Ro’s Fodterapi, til alle jer som gjorde 2019 til noget særligt

Kære kunder, forretningsforbindelser og andre som har ydet en indsat i 2019

Vi ønsker alle vores kunder og forretningsforbindelser en glædelig jul, samt et godt og lykke bringes nytår, og tak for alt i det gamle år.

Nu hvor 2019 render på held med "trætte og beskidte fødder" og 2020 banker på døren med hastige skridt, vil vi gerne ønsker alle en glæde jul samt et godt og lykkebringende nytår.

 

Fra alle os hos Ro´s Fodterapi, til alle jer: Vi ønsker alle en glædelig jul, samt et godt og lykkebringende nytår


Mange julehilsner


Ro’s Fodterapi i Hedegade

Fra alle os hos Ro’s Fodterapi, til alle jer som gjorde 2018 til noget specielt

Kære kunder, forretningsforbindelser og andre som har ydet en indsat i 2018

Vi ønsker alle vores kunder og forretningsforbindelser en glædelig jul, samt et godt og lykke bringes nytår, og tak for alt i det gamle år.

Hos Ro’s Fodterapi “opfandt” vi i 2018 udtrykket: “Julen er hjerternes fest, men hos Ro’s Fodterapi er julen føddernes fest” og det gjorde vi i forbindelse med vores “julehjælp”. "Julehjælpen fandt sted lørdag den 22. december 2018, hvor vi åbnede klinikken ekstraordinært mellem kl. 08.00 og 18.00, og ordnede fødder på værdigt trængende, det har været en succes ud over alle grænser. Og vi er glad for at vi har været med til at gøre en forskel.

Om vinteren pakker vi fødderne varmt ind i tykke strømper og tætsluttende sko, og det betyder, at vores fødder gennem mange måneder lever et indelukket liv. Hvor de ikke kan ånde eller måske kun svært kan ånde, bliver overophedede og mast. For mange resultere denne overlast i hård og/eller tør hud, nedgroede negle, hælerevner, fugtige fødder og negle- eller fodsvamp, og når fødderne ikke er glade kan det nemt påvirke kroppens generelle velvære og bevægelsesfrihed.

Hos Ro´s Fodterapi giver vores fodterapeuter altid et par gode råd med på vejen, til hvordan du kan være ekstra opmærksom på føddernes tilstand og pleje i den kolde vintertid. 

!");